El Mercat Central amplia el servei de lliurament a domicili

L’objectiu és donar una millor resposta als usuaris que no puguin sortir de casa

Per . Actualitzat el

El Mercat Central de Tarragona ha ampliat el seu servei de lliurament de les comandes a domicili, per tal de donar una millor resposta als usuaris que no puguin sortir de casa mentre duri la situació d’excepcionalitat com a conseqüència de l’amenaça de la Covid-19. L’objectiu d’aquesta mesura és donar resposta a les persones que, segons les autoritats sanitàries, formen part dels grups de risc (persones grans o amb problemes de salut) o que, per qüestions de falta de mitjans per desplaçar-se, han vist limitat el seu accés a productes bàsics.

Per efectuar la comanda, l’usuari haurà de trucar a les parades i realitzar les comandes de manera individual. En el moment del repartiment, el client rebrà una comanda unificada i efectuarà el pagament de la manera convinguda amb cada paradista. El servei tindrà un cost de cinc euros per als codis postals 43001, 43002, 43003, 43004, 43005, 43006 i 43007 i de sis euros en el cas dels codis postals 43008, 43100 i 43130.

Des que va esclatar la crisi sanitària del coronavirus, l’empresa de mercats públics de Tarragona, així com els seus paradistes, han intensificat els esforços per tal d’assegurar l’abastament de productes de màxima qualitat, frescos i de proximitat, entre la població.

Des del primer moment, s’ha implantat un protocol que fixa al detall les mesures de seguretat i control sanitari per al personal de l’empresa de mercats com a les parades. A banda, s’ha adaptat l’horari comercial (actualment el Mercat Central obre de 9 a 15 h, la planta del supermercat de 9 a 16 h i el Mercat de Torreforta de 9:30 a 14 h), s’ha potenciat el servei telefònic per realitzar les comandes i reduir al màxim el temps d’estada dins del mercat i, en el cas del Mercat Central, s’ha posat a disposició dels clients un punt de recollida de les comandes a l’aparcament, previ acord entre client i paradista.

Els telèfons de les parades per fer les comandes es poden trobar al facebook del
Mercat Central de Tarragona: https://www.facebook.com/mercatcentraltgn