L’Escola Municipal de Música proposa sortir als balcons a tocar els instruments

Ha fet arribar als alumnes partitures adaptades de les peces proposades

Per . Actualitzat el

L’Escola Municipal de Música de Torredembarra ha adreçat un correu  electrònic a les famílies per fomentar la pràctica de l’alumnat durant  el període d’inactivitat presencial. Proposen fomentar l’estudi i la  pràctica i alhora afegir-se a iniciatives com la del Conservatori de Lleida i altres centres d’ensenyament musical de Catalunya per  interpretar cançons des dels balcons de casa.

El professorat de l’escola anima alumnes i famílies cada dia de la  setmana (exceptuant els divendres), a les 18 h, a interpretar una obra  musical al balcó o terrassa de casa.

I els divendres, a les 18 h, proposen la interpretació de diferents obres: el 27 de març, El Cant dels Ocells; el 3 d’abril, Rossinyol que vas a França, i el 10 d’abril, Muntanyes del Canigó.

L’Escola de Torredembarra també convida els familiars a sumar-se a la iniciativa. Per facilitar-ne la participació, han fet arribar les partitures adaptades per a tots els instruments amb dos nivells diferents de les peces proposades