La Xarxa de Suport Solidari ja ha atès 53 persones

Hi poden recorre les persones aïllades, sense entorn familiar, o amb dificultats per anar a comprar medicines o aliments

Per . Actualitzat el

La Xarxa de Suport Solidari, que l’Ajuntament de Tarragona va posar en marxa el passat dilluns amb motiu de l’estat d’alarma, ha atès en quatre dies 53 trucades de telèfon de peticions d’ajuda i compta actualment amb 280 persones disposades a donar suport a d’altres persones que ho necessiten, com  anar a comprar menjar o medicines,  acompanyament telefònic o qüestions relacionades amb el benestar animal.

Des del passat dilluns, dia 23, la Xarxa de Suport Solidari  ha rebut 53 trucades de telèfon per demanar ajuda o informació de diferents tipus.  La consellera de Ciutadania de l’Ajuntament , Carla Aguilar-Cunill, ha explicat que “s’han atès 30 peticions de persones grans o dels seus familiars perquè no podien desplaçar-se per anar a comprar aliments o a la farmàcia, algunes també  tenien dubtes de si podien sortir al carrer per fer la compra. Altres casos han estat relacionats amb un acompanyament  telefònic a persones que estan soles, algun cas de benestar animal i d’altres s’han derivat, als serveis socials municipals  o d’atenció psicològica”.

La  consellera Carla Aguilar-Cunill, ha  recordat que la Xarxa de Suport Solidari és per a les persones que no  tinguin les necessitats essencials cobertes, les quals poden trucar al telèfon de l’Ajuntament de Tarragona:   600497887 i es posarà en marxa el circuit intern per atendre-les.

La Xarxa de Suport Solidari presta els serveis amb el màxim de protecció possible, tant per a les persones del grup d’acció, com per les persones amb necessitats que s’han de cobrir.

L’horari d’atenció del telèfon de la Xarxa Solidaria de Suport, 600497887, és el següent:

De dilluns a divendres, de 8 del matí a les 20 hores.

Dissabtes, de 9 a 13 i de les 16 a les 18 hores.