El Servei Municipal de l’Habitatge avaluarà la situació dels seus usuaris

S’estudiarà individualment cada cas per saber si cal aplicar alguna mesura

Per . Actualitzat el

El Servei Municipal de l’Habitatge de l’Ajuntament de Tarragona està estudiant totes les mesures possibles per alleugerir la situació dels seus usuaris d’habitatges, davant l’estat d’alarma pel coronavirus.

Està previst que aquestes accions es puguin implementar en el pròxim venciment de lloguers del mes d’abril. En pocs dies, els tècnics d’SMHAUSA es posaran en contacte amb els arrendataris actuals, aproximadament un centenar, per saber si existeixen problemàtiques específiques, avaluar individualment la situació en què es troba cadascun i aplicar les mesures més adequades.

D’altra banda, s’està atent a les resolucions que es puguin establir en l’àmbit estatal i autonòmic en matèria d’habitatge per a la seva aplicació. Recordem que es continua treballant en l’atenció ciutadana en totes les qüestions referents tant al desenvolupament del mateix servei com a l’oficina local de l’habitatge a través del telèfon 977 244 056 i del correu electrònic info@tarracohabitatge.cat