Tarragona Impulsa habilita un espai web amb tots els ajuts i mesures de suport per a empreses i autònoms

Es recullen les línies d’ajut de la Generalitat de Catalunya, de l’estat i del mateix consistori

Per . Actualitzat el

Des de Tarragona Impulsa s’ha habilitat un nou espai web on es recullen totes les mesures que l’Ajuntament de Tarragona ha activat per tal de donar suport a tots els negocis obligats a tancar o que vegin reduïda la seva facturació pels efectes del coronavirus. A l’enllaç web també s’hi poden trobar les línies d’ajut de la Generalitat de Catalunya i del govern de l’estat, pel que fa autònoms i empreses.

Pel que fa a l’Ajuntament son quatre mesures com l’anul·lació del cobrament de les taxes de terrasses i ocupació de la via pública a bars i restaurants mentre duri l’obligatorietat de tancament, així com la taxa de la brossa. El tercer punt va en relació a la garantia de cobrament a tots els treballadors de les empreses contractades per l’Ajuntament, independentment de la situació d’activitat en què es trobin i finalment s’informa que es preveu retardar el termini de cobrament obligatori de taxes i impostos municipals en funció del que duri l’estat d’alarma.

Seguidament es poden consultar les mesures i ajudes preses per les altres dues administracions.