La província, a la cua en mortalitat per coronavirus a Catalunya

La regió sanitària de Tarragona acumula 8 morts i la de l’Ebre, 1

Per . Actualitzat el

La província de Tarragona suma ja nou víctimes mortals a causa de la Covid-19. Pel que fa als positius, se n’han confirmat 44 més en les darreres 24 hores i el total acumulat se situa en 272 pacients infectats. El dimecres hi havia 139 persones hospitalitzades, quinze més que dimarts.

Per regions sanitàries, el Camp de Tarragona ha confirmat 36 casos nous, la qual cosa eleva a 231 la xifra acumulada. D’aquests, 124 persones es troben ingressades, 33 de les quals a la UCI.

A les Terres de l’Ebre, vuit nous confirmats eleven la xifra acumulada de positius a 41. D’aquests, n’hi ha 15 d’hospitalitzats, vuit dels quals a la UCI.

Segons ha informat la consellera de Salut, Alba Vergés, a les regions sanitàries de Tarragona i les Terres de l’Ebre és on s’han registrat menys morts de Catalunya per coronavirus. 535 persones han mort per aquest motiu a la de Barcelona; 71 a la Catalunya Central, 43 de les quals en el brot d’Igualada; 37 a Girona; 20 a Lleida i Pirineus; 8 a Tarragona i 1 a les Terres de l’Ebre.

El departament de Salut està preparant un portal obert per fer arribar totes les dades d’afectació del coronavirus per regions sanitàries. També preveu rebre aquest divendres 50.000 proves ràpides per detectar casos, procedents d’una comanda de la Generalitat que no té res a veure amb les que espera del Ministeri de Sanitat i que són de dubtosa qualitat, atenent les informacions aparegudes en diiversos mitjans estatals.