L’Ajuntament crea l’app TGN Emergències

Ofereix informació actualitzada de totes les mesures que s’han pres a la ciutat amb motiu de la crisi del coronavirus

Per . Actualitzat el

L’Ajuntament de Tarragona ha creat una app, la TGN Emergències. Es tracta d’un nou servei per a la ciutadania que ofereix informació actualitzada al minut de totes les mesures que s’han pres a Tarragona amb motiu de la crisi del coronavirus: restriccions de mobilitat, dubtes sobre el confinament, actualització dels missatges del govern, resolucions sobre tràmits, recursos, etc., i també el detall i dades de contacte dels serveis que estan actius en aquest moment d’emergència.

“Amb tanta informació que s’està generant diàriament crèiem que era indispensable posar-la a l’abast de la ciutadania. Per això hem creat aquesta eina d’informació de servei que resolt tots els dubtes que genera la pandèmia. L’objectiu és que es converteixi en una eina útil que contingui informació del coronavirus, així com totes les mesures que des del consistori estem adoptant”, explica el conseller responsable de Tecnologia de la Informació i Comunicació, Jordi Fortuny.

Aquesta app, està disponible per a dispositius Android i iOs, i es complementa amb el lloc web https://www.tarragona.cat/coronavirus, que es pot consultar des de tots els dispositius. La web des d’on es pot descarregar l’app TGN Emergències és https://www.tarragona.cat/app-tgnemergencies.

L’app conté, entre altres, la informació i serveis següents:

1. Serveis d’emergència

En aquest espai es detallen els serveis d’emergència que estan en funcionament a Tarragona i les seves dades de contacte.

2. Comerços

Espai que recollirà els serveis en línia i presencials que aquests dies ofereixen els comerços de la ciutat.

3. Preguntes i respostes

Un espai per esclarir dubtes sobre el que es pot fer i el que no durant l’estat d’alarma.

4. La darrera hora

Enllaç al Twitter @TGNAjuntament, on s’informa al minut de la darrera hora relacionada amb tots els aspectes de la crisi.

5. Notícies municipals

Espai de consulta de totes les notícies que emet l’Ajuntament de Tarragona.

6. Test de salut 

Accés a l’app del Departament de Salut de la Generalitat, que et permet fer-te el test en cas que tinguis símptomes relacionats amb la Covid-19