La FEHT emet tallers de formació online gratuïts

La formació està oberta a tots els treballadors i treballadores del sector

Per . Actualitzat el

En aquests moments tan complicats per a tota la societat i, també especialment per al sector turístic, la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona (FEHT) ha posat en marxa la iniciativa “La cartellera de la FEHT a Youtube”. Es tracta d’un sistema de videoconferències i tallers formatius oberts a tots els treballadors i treballadores del sector per tal que, durant aquest període d’inactivitat i confinament, puguin seguir-se formant i ampliant els seus coneixements d’una forma amena.

Eduard Farriol, president de la FEHT ha afirmat que “volem agrair a tots els experts que estan col·laborant en aquesta iniciativa en aquests tant complicats que estem vivint”. A més, ha afegit que “des de la FEHT estem al costat de tots els treballadors en aquests moments que és imprescindible que estiguem tots a casa, intentant oferir formació amena i entretinguda”.

Així, a través del canal de Youtube de la FEHT, periòdicament es van emetent tallers impartits per experts que habitualment ja col·laboren en la

formació que ofereix la Federació. Tots aquest tallers són oberts a tota la població de forma gratuïta.

Per exemple, el primer taller impartit va ser un de “Cocteleria agitada” ofert per Oriol Martí, propietari de Nómadas Cocktail, el passat dissabte 21 de març. El segon, va anar a càrrec de Vicente Mancheño, professor de l’Escola d’Hostaleria i Turisme de Cambrils i expert en protocol, i va tractar sobre com parar correctament una taula i l’etiqueta a la taula, aquest taller es va emetre, tant dilluns 23, com dimarts 24 a les 18 h.

Dimecres, 25 de març a les 18 h és el torn per Sergi Palacín, propietari del restaurant The Alchemix, que elaborarà un “Suquet de moll” i explicarà el contingut de la Masterclass sobre “Fusió de la cuina Mediterrània amb cuina Tailandesa” que està previst poder realitzar-se presencialment el mes de maig.

Divendres, 27 de març a les 10 h, Beatriz Mesas, propietària de Café Ciano, parlarà sobre la infusió de cafè o cafè de filtre. A més, explicarà tots els secrets per preparar un exquisit cafè a casa sense necessitat d’una gran màquina.

Aviat, la FEHT anunciarà els nous tallers que s’impartiran la setmana vinent.

Tots els tallers s’emetran en aquest canal: https://www.youtube.com/channel/UCzxiGAIpVuTxKML_5xz3wFw