El Nàstic de Tarragona presenta un ERTO

Afectarà totes les parcel·les de l’entitat, tant al primer equip com al futbol formatiu

Per . Actualitzat el

El Gimnàstic de Tarragona, SAD, davant la suspensió de les competicions esportives, fins a nou avís,  s’acull a un ERTO (Expedient de Regulació Temporal d’Ocupació) que ha presentat davant les autoritats competents, afectarà els treballadors de les diferents parcel·les de l’entitat; des de l’administrativa a l’esportiva, i s’aplicarà entre tots els membres del primer equip i també en les categories del futbol formatiu.

En el comunicat enviat als mitjans el Gimnàstic de Tarragona “desitja que la situació actual és solucioni el més aviat possible pel benefici de les persones i la salut de tots els col·lectius, i així tornar a desenvolupar la tasca esportiva, administrativa i social de l’entitat amb total normalitat”.