Campanya especial de donació de sang aquest divendres

Es durà a terme al Recinte Firal de Tarragona amb cita prèvia

Per . Actualitzat el

Tarragona se suma al conjunt de municipis catalans que han ofert els seus espais per garantir les donacions de sang a Catalunya durant aquests dies. Una petició que s’ha fet des del Banc de Sang per tal d’incrementar el nombre de donacions que des de l’arribada del coronavirus ha baixat molt, i alhora és un servei imprescindible per tal d’afavorir el bon funcionament del sistema sanitari i l’atenció als pacients dels hospitals.

Així doncs, aquest divendres 27 de març el Recinte Firal acollirà un espai de donació, de 10 a 14 h i de 16 a 20 h. La campanya substitueix la donació que a Tarragona es fa cada darrer divendres de mes dalt d’un autobús davant de l’escola Teresianes.

 

Cal que els donants reservin hora prèviament abans d’anar-hi a l’enllaç web: donarsang.gencat.cat/tarragonafira