#LaTronoACasa continua la seva programació aquest cap de setmana

La iniciativa s’acosta a les 2.000 visualitzacions

Per . Actualitzat el

L’equip de la Sala Trono va engegar la setmana passada la iniciativa #LaTronoACasa amb la convicció que la cultura és un bé de primera necessitat i la voluntat de no permetre que aquesta situació deixi als espectadors de la sala sense la seva oferta cultural habitual. ‘Al Sostre’ de Nigel Planer, ‘Els Tres Aniversaris’ de Rebekka Kricheldorf i ‘Lord_K’ de Marc Chornet van ser les tres primeres propostes d’aquesta iniciativa i segueixen disponibles al canal de YouTube de la Sala Trono.

Després de la bona rebuda que va tenir la iniciativa el passat cap de setmana, l’equip de la Sala Trono va obrir diumenge una consulta a les seves xarxes socials preguntant quines produccions havien de seguir la programació de #LaTronoACasa. Tenint en compte les demandes del públic, aquesta és la programació d’aquest cap de setmana:

A partir de divendres 27 a les 20.30 h s’emetrà la funció completa del thriller musical ‘Killer’, nominat a tres premis butaca. Un text de Guillem Clua dirigit per Joan Maria Segura i interpretat per Xavier Mestres, Roger Conesa, Xavi Sánchez i Tomás Alcaide.

#LaTronoACasa arribarà a la televisió el dissabte 28 a les 22.00 h i diumenge 29 a les 21.00 h quan es podrà veure l’obra completa de l’última producció de la sala, ‘Vaselina’ de Gabriele Di Luca i dirigida per Sergi Belbel pel canal TAC 12. Es tracta la producció més ambiciosa de la sala que aconsegueix, per primera vegada, una coproducció entre els Teatres de Tarragona, Teatres de Valls, Teatre Bartrina de Reus, Teatre Àngel Guimerà del Vendrell i Teatre Auditori Felip Pedrell de Tortosa interpretada per Lluïsa Castell, Joan Negrié, Joan Miquel Reig, Artur Busquets i Karin Barbeta. L’obra completa també estarà disponible al canal de YouTube en finalitzar l’emissió per televisió.

A partir de diumenge 29 a les 18.30 h s’emetrà la funció completa de la coproducció amb Banfield Teatro Ensamble (Argentina), ‘El Don de las Sirenas’, de Pere Riera dirigida pel director argentí Nelson Valente (‘El Loco y la camisa’, ‘El Declive’) interpretada per Joan Negrié, Mariela Roa, Diego Brizuela i Roser Batalla.

Les obres completes estaran disponibles a partir de les dates i hores indicades i seguiran sent públiques al canal de YouTube de la Sala Trono. L’equip de la sala recorda que el teatre no s’ha de veure a través d’una pantalla i fan una crida a acudir massivament als teatres quan tot això hagi passat.

Enllaç canal de la Sala Trono: ​http://ow.ly/VceQ50yQopv