L’Ajuntament prepara un directori dels comerços que presten servei

Fa una crida als establiments actius perquè emplenin el formulari en línia

Per . Actualitzat el

L’Ajuntament de Tarragona demana als comerciants de la ciutat que presten servei durant els dies de confinament, segons les mesures i limitacions que estableix el decret per l’estat d’alarma, que emplenin el formulari en línia que trobaran a la web de l’Ajuntament de Tarragona, a l’enllaç https://www.tarragona.cat/comerc/som-comerc-tgn/venda-en-linia

A partir de les dades recollides, es farà una llista d’establiments de la ciutat que estan disponibles durant aquests dies. El directori estarà accessible en línia i s’ampliarà progressivament segons es vagin rebent les dades. Permetrà saber als ciutadans on està ubicat el comerç, quins productes s’ofereixen, si permeten el pagament amb targeta de crèdit i si hi ha la possibilitat de venda en línia per telèfon o només és presencial. El directori també inclourà informació sobre la modalitat de venda del comerç: servei a domicili, comanda prèvia i recollida a botiga, compra online i venda directa a botiga.