L’Ajuntament aprova mesures econòmiques i fiscals per pal·liar la situació d’emergència

Per . Actualitzat el

L’Ajuntament d’Altafulla ha aprovat un seguit de mesures econòmiques amb l’objectiu de pal·liar la situació d’emergència davant la Covid-19, les quals tindran un impacte directe tant en les famílies com en el comerç i l’activitat econòmica.

En primer lloc, no es cobrarà cap rebut de les llars d’infants municipals Francesc Blanch i Hort de Pau, l’Escola de Música ni el gimnàs del Poliesportiu fins que no es reprengui l’activitat. A més, en el pròxim rebut es regularitzaran els dies de març que no s’ha prestat el servei.

En segon lloc, pel que fa als impostos directes com l’IBI, les escombraries, els guals i l’impost sobre vehicles, s’ajornarà la recaptació fins que s’aixequin les mesures relacionades amb l’estat d’alarma.

En tercer lloc, i pel fa a les terrasses de bars i restaurants, no es cobrarà l’ocupació de l’espai públic fins que no s’aturi l’estat d’alarma, i només es posarà a cobrament el temps que el negoci ha estat obert.

I, en quart lloc, i en l’àmbit associatiu, es garantirà el suport a totes les entitats d’Altafulla. Tots els actes culturals i festius que han estat afectats per la situació d’emergència seran reubicats un cop passada la crisi sanitària.