El Mercat Central ofereix l’opció de trucar a les parades per fer la comanda

Amb aquesta opció molts usuaris escurcen el temps d’estada a l’edifici

Per . Actualitzat el

Els mercats municipals de Tarragona, com a servei públic d’abastament de productes de primera necessitat, segueixen oberts. Com a conseqüència de les mesures excepcionals derivades de l’estat d’alarma, els mercats han adaptat els seus horaris i serveis per donar resposta a les necessitats dels seus usuaris i usuàries.

Amb l’objectiu d’estalviar temps als clients i evitar les cues, des dels mercats públics de Tarragona es recomana fer les comandes per via telefònica a les parades habituals. Com a mesura extraordinària, la primera hora d’aparcament serà gratuïta per a tots els clients que realitzin la seva compra al Mercat, sense haver de validar el tiquet d’entrada als caixers automàtics.

En aquest sentit, el Mercat Central de Tarragona ha habilitat un espai a l’aparcament per tal que clients i paradistes es posin d’acord per tal de fer la recollida de la comanda a la planta de l’aparcament.

La primera hora gratuïta es va posar en marxa el passat divendres i, com a conseqüència d’un problema de software al lector de matrícules, alguns dels clients no es van poder veure beneficiats per aquest servei. Aquest dilluns, la incidència s’ha reparat i el servei funciona sense problemes. Des de l’empresa municipal de mercats s’oferirà la possibilitat de retornar els diners a tots els clients que s’hagin vist perjudicats per la incidència.

D’altra banda, cal recordar que com a mesura excepcional, l’horari de la planta comercial del Mercat Central és de dilluns a dissabte, de les 9 a les 15h, mentre que en el cas de la planta del supermercat és de 9 a 16h. Per la seva banda el Mercat de Torreforta estarà obert de dilluns a dissabte, de les 9:30h a les 14h.

Els mercats municipals, i especialment els seus paradistes, segueixen treballant per oferir un servei de màxima qualitat als seus clients, seguint rigorosos protocols per garantir la seguretat. De la mateixa manera, es recomana a tots els clients que compleixin les recomanacions decretades per les autoritats sanitàries: anar a comprar d’un en un, guardar una distància de 1,5-2 metres, no tocar els productes, tapar-se amb el braç en cas de tos o esternut, evitar que vagin a comprar persones grans, nens o persones amb problemes de salut i respectar les indicacions del personal d’Espimsa.