Més de 200 denúncies en sis dies per incomplir el confinament

El conseller de Seguretat Ciutadana admet que «la ciutadania està actuant amb molta responsabilitat»

Per . Actualitzat el

La Guàrdia Urbana de Tarragona ha denunciat 211 persones durant els darrers sis dies, de les quals 38 corresponen al cap de setmana, per infringir les normes de confinament del decret de l’estat d’alarma.

El conseller de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil de l’Ajuntament de Tarragona, Manel Castaño, ha manifestat que “ara mateix, la prioritat de les actuacions de la Guàrdia Urbana és que les persones mantinguin el confinament i no estiguin al carrer sinó és per algun dels supòsits que permet el decret d’alarma”. El conseller també ha afirmat que “la ciutadania de Tarragona està actuant amb molta responsabilitat davant d’aquesta crisi sanitària pel coronavirus”.

Material sanitari de necessitat

D’altra banda, la conselleria de Protecció Civil informa que les empreses o entitats que puguin donar material d’estoc per l’emergència sanitària (com mascaretes, guants, etc.) ho poden comunicar a l’adreça de correu electrònic pcivil@tarragona.cat per tal de concretar el lliurament.