La Xarxa de centres cívics municipals ofereix un cicle de concerts en línia

A partir del 24 de març, per la xarxa social Instagram

Per . Actualitzat el

Malgrat la situació de confinament per l’alarma sanitària del coronavirus, la Xarxa de Centres Cívics municipals vol celebrar l’arribada de la primavera amb el Xarxacústic. Un cicle de concerts que es porta duent a terme des de fa cinc primaveres i enguany, de forma excepcional, es farà en línia per poder arribar a totes les pantalles. Aquests concerts es podran veure a la Xarxa social Instagram.

La consellera de Ciutadania de l’Ajuntament de Tarragona, Carla Aguilar-Cunill, ha manifestat que “també és important contribuir a la distracció de la ciutadania en aquests moments tan excepcionals, mantenint viu alhora el nostre compromís amb la cultura”.

El cicle començarà dimarts 24 de març, a les 19 hores, amb el concert d’Irene Ortiz, una cantautora disposada a mostrar la seva tendresa cantant alguns covers i algunes de les seves pròpies creacions musicals. Irene Ortiz va estrenar el seu primer videoclip de la cançó Headshot l’agost de 2019 al seu canal de YoutubeHirensMusik.

Dimecres 25 de març, a les 17 hores, arriba el torn d’Elisa Solé una artista polifacètica que canta i toca diferents instruments; en aquest concert vol realitzar un homenatge al rock dels anys 50 i 60, cantant i tocant la guitarra, per tal de mostrar les cançons més conegudes d’aquest gènere als més joves i recordar-les als més grans.

Dijous 26 de març, a les 15 hores, Endy Nuñez amenitzarà l’hora del café. L’Endy es considera un cowboy del segle XIX en un cos equivocat, i oferirà diferents temes de blues i rock que fan pujar els ànims.

Divendres 27 de març, a les 18 hores, es podrà escoltar Ana Bedmar, cantant professional amb més de 15 anys d’experiència, que es descriu ella mateixa com una cantant polifacètica i adaptable a gairebé qualsevol estil (folklore espanyol i mexicà, pop / rock, salsa, cúmbia, R&amp).

A banda d’aquest cicle de concerts, la Xarxa de Centres Cívics de l’Ajuntament de Tarragona ofereix una programació online amb activitats per a tota la família.

Tot plegat es pot trobar a Facebook @centrescivicstarragona, a Instagram @centrescivicstgn i al web https://www.tarragona.cat/centrescivics/