El Club Nàutic Salou ofereix diverses activitats a través de les xarxes socials

Per . Actualitzat el

El Club Nàutic de Salou ha adaptat el seu funcionament en base a la situació actual d’estat d’alarma, per tal de poder oferir uns serveis mínims que s’adeqüin a les necessitats dels socis i usuaris, garantint la seguretat de la instal·lació i del personal, d’acord a les mesures recomanades per les administracions competents.

A més a més, amb l’objectiu de mantenir una certa normalitat, el Club ha posat a disposició dels socis i de manera extensiva a qualsevol persona interessada a participar-hi, tot un seguit d’activitats a través de les xarxes socials com són les activitats dirigides del Club Fitness i els serveis d’entrenament de l’equip de regates amb entrenaments físics a distància, tutorials de tàctica i estratègia de regata, challenges,… “Som conscients que una entitat com la nostra ha de donar exemple i implicar-se en moments tant complicats com els que estem vivint”, explica el president del Club Jaume Vicheto.

“Des del Club Nàutic de Salou volem agrair a tots els socis, membres de la Junta Directiva, usuaris i treballadors l’alt grau d’implicació i responsabilitat en aquests moments d’alarma i  volem afegir-nos com moltes altres empreses i institucions en un missatge optimista de futur, que de ben segur, davant d’aquesta adversitat, ens reforçarà com a Club i com a societat”, conclou Vicheto.

Des del Club recomanen seguir les indicacions de les autoritats competents per tal de minimitzar els efectes de la situació de crisi sanitària. El CNS també ha mostrat el seu agraïment a tot el personal sanitari, cossos de seguretat, administracions i altres col·lectius que amb el seu gran esforç estant tirant endavant el país.