Un grup de voluntaris imprimeix viseres en 3D per als hospitals tarragonins

Ja n’han lliurat una remesa a l’Hospital del Vendrell

Per . Actualitzat el

Un grup de voluntaris de Banyeres ha creat una plataforma de makers per imprimir EPI (viseres) en 3D per als hospitals del Vendrell, Valls, Reus, Terres de l’Ebre, residències, serveis d’emergències mèdiques, entre altres. Per això, i per tal d’ajudar els sanitaris, fan una crida a unir-se a aquesta iniciativa a totes aquelles persones que disposin d’una impressora 3D a Banyeres del Penedès amb la finalitat d’ajudar a fabricar aquest material.

La plataforma, que té el suport dels ajuntaments de Banyeres del Penedès, l’Arboç i Llorenç del Penedès, ha creat la pàgina web https://coronavirus.banyeres.org/ perquè hi contactin totes aquelles persones interessades a col·laborar en aquests moments, en els quals tota mena d’ajuda és necessària.

Segons expliquen al seu web, ja han començat a imprimir EPI, mitjançant la fabricació de viseres amb impressores 3D i que ja s’han entregat a l’Hospital del Vendrell.