Tarragona amenitzarà el confinament amb l’Amparito des dels balcons

La convocatòria és per aquest diumenge a les 12 del migdia

Per . Actualitzat el

Des de la Banda Unió Musical de Tarragona se sumen a totes les iniciatives #joemquedoacasa. És per això, i amb l’objectiu d’amenitzar la quarantena de tots els tarragonins i tarragonines que proposen “Tarragona surt als balcons a tocar l’Amparito Roca”.

I per què l’Amparito Roca? «És el segell de la ciutat en l’àmbit musical. Tot tarragoní coneix i estima aquesta peça musical. Així doncs, convoquem a tots els ciutadans a seguir aquesta iniciativa i omplir la ciutat de música».

La convocatòria és el diumenge 22 de març a les 12 h del migdia, i, per aquells que vulguin participar però no disposin la partitura, la poden descarregar a la pàgina web de la BUMT (www.bumt.cat). Recorden que no és necessari ser músic per participar. Aquells que no toquin un instrument els animem a cantar o a posar la música des de qualsevol dispositiu.

Per últim, els organitzadors «agrairíem la difusió d’aquesta iniciativa així com animem als ciutadans a fer vídeos d’aquesta i a compartir-los a les xarxes socials etiquetant-nos».