El Joan XXIII trasllada provisionalment el servei d’urgències pediàtriques a l’àrea de cirurgia sense ingrés

Es vol garantir espais propis per l’àrea d’urgències d’adults i de la pediatria, i augmentar la capacitat del Servei d’urgències en general

Per . Actualitzat el

A partir d’avui divendres, 20 de març, l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona ha decidit traslladar el servei d’urgències pediàtriques a l’àrea de CMA (Cirurgia Major Ambulatòria). Amb aquest trasllat es pretén augmentar la distància entre els pacients adults i els pacients pediàtrics, i augmentar la capacitat del Servei d’urgències en general. No obstant, no hi ha cap modificació en l’accés als diferents serveis d’urgències, que es continuarà fent per la porta principal d’urgències de l’hospital, que s’accedeix pel carrer Guillem Oliver. Un cop feta l’admissió, els pacients rebran informació per part dels professionals per arribar a l’àrea d’atenció d’urgències pediàtriques. Per facilitar l’accés a la nova àrea d’urgències pediàtriques s’ha reforçat la senyalització.

L’Hospital Joan XXIII vol agrair a tots els ciutadans la seva col·laboració i el seu compromís amb la seva salut i la de tots.