La TGN Agenda recull i proposa activitats per quedar-se a casa

Aquestes activitats es compartiran a les xarxes socials corporatives sota l’etiqueta #EnLíniaAmbTGN

Per . Actualitzat el

La TGN Agenda, tant en la seva versió app com en la versió web, inclou totes les activitats culturals, educatives i esportives en línia que en aquest temps de confinament han engegat persones i entitats de la nostra ciutat amb l’objectiu d’animar la ciutadania des de casa a fer accessible i proper l’esport, la cultura i la formació durant l’estat d’alarma.

 

Totes les entitats ciutadanes, sales d’exposicions, músics, artistes en general, altres agents i persones particulars poden fer arribar les seves iniciatives a través del formulari habilitat a la pàgina web: https://agenda.tarragona.cat/envians-el-teu-acte o al correu tgnagenda@tarragona.cat .

 

Aquestes activitats es compartiran a les xarxes socials corporatives sota l’etiqueta #EnLíniaAmbTGN.

 

Actualment, l’app de la TGN Agenda acumula ja 9.000 descàrregues i, el 2019, va comptabilitzar 171.602 sessions i 295.496 pàgines visualitzades. La seva versió web (https://agenda.tarragona.cat) l’any passat va comptabilitzar 49.195 usuaris (3.829 actius al mes) i 265.664 pàgines visualitzades.