La Policia Local intensifica els controls de persones i vehicles

Entre dimarts i dijous han denunciat 24 persones per incomplir l’ordre de confinament

Per . Actualitzat el

El cos de la Policia Local de Roda de Berà ha intensificat durant aquesta setmana els seus controls per garantir que els rodencs i rodenques compleixen amb l’obligatori confinament pel coronavirus. Si dimarts es van denunciar sis persones en un sol dia, la xifra va anar en augment durant les següents jornades. Dimecres, durant els controls fixes i mòbils, els agents van identificar 21 persones i 5 vehicles, dels quals van ser denunciades vuit persones per no poder justificar la seva circulació a peu o amb el seu vehicle particular, i per desobediència als agents de policia.

Durant la jornada d’ahir dijous es van identificar 156 vehicles i 13 persones a peu, dels quals es van aixecar deu actes de denúncia per incomplir les restriccions decretades per l’estat d’alarma per a la gestió de la crisi sanitària ocasionada per la Covid-19.

De nou la Policia Local ha agraït la col·laboració de la ciutadania que sí que està respectant l’estat d’alarma, atès que, asseguren, tan sols amb el confinament total podrem vèncer la batalla al virus.

Donacions i mostres de solidaritat

A banda de la irresponsabilitat d’aquestes persones que no compleixen amb les normes, aquests dies s’estan succeint moltes mostres de solidaritat. En són exemples la donació que ha fet la botiga xinesa del municipi a la Policia Local de guants de làtex i mascaretes, material que ha estat portat al Punt de Distribució d’Aliments per als seus voluntaris i voluntàries. La farmàcia també va lliurar ampolles de gel desinfectant, i una veïna anònima de Bonastre va lliurar bates de clínica i peücs, els quals seran portats al consultori mèdic.

Finalment, la floristeria de Roda de Berà va portar dimecres passat un ram de flors a la Policia Local en agraïment a la feina que el cos policial està duent a terme durant aquests dies tan complicats per a tots.