Els centres d’educació especial de la Diputació donen 6000 guants al Servei Català de Salut

La regió podrà utilitzar els guants com a equips de protecció individual per al personal sanitari

Per . Actualitzat el

Els centres d’educació especial de la Diputació de Tarragona − el CPEE Sant Rafael de Tarragona, l’Escola Alba de Reus i el CPEE Sant Jordi de Jesús-Tortosa − han posat a disposició de la Regió Sanitària del Camp de Tarragona i la Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre un total de 6000 guants per al personal sanitari que aquests dies fa front a l’emergència sanitària generada pel Covid-19.

Aquests milers de guants de nitril que disposaven d’estoc els centres d’educació especial s’utilitzen per a diferents serveis i activitats educatives i ara podran utilitzar-se com a equips de protecció individual per a les persones que treballen en l’àmbit sanitari en el Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre.