Catalunya registra 3.270 casos positius de Covid-19

A Tarragona s’eleven a 77 el nombre de confirmats dels quals 42 es troben hospitalitzats

Per . Actualitzat el

Segons ha informat el Ministeri de Sanitat, a hores d’ara a Catalunya hi ha 3.270 persones afectades per la Covid-19 i 82 morts registrades. Un total de 33 persones es troben ingressades a la UCI i 152 persones han estat considerades curades.

Per la seva banda, l’Estat supera les mil morts i frega els 20.000 casos de coronavirus, segons les últimes dades del Ministeri de Sanitat. En total, han perdut la vida 1.002 persones, 235 en les últimes hores. Hi ha 19.980 contagiats, 2.833 més. Es tracta d’un increment del 16,5%, «substancialment menor» que dijous.

D’altra banda, durant el dia d’avui, 20 de març, a la Regió Sanitària Camp de Tarragona s’han confirmat 34 casos nous de coronavirus SARS-CoV-2, que eleven a 77 el nombre de confirmats acumulats. Del total d’acumulats de la Regió Sanitària 42 es troben hospitalitzats del quals 7 mantenen ingrés a l’UCI.

Així mateix, a la Regió Sanitària Terres de l’Ebre hi ha hagut 6 casos nous confirmats de coronavirus, que elevant a 22 el nombre de casos acumulats. Dels acumulats n’hi ha 9 hospitalitzats, dels quals 4 es troben a la UCI.