Es tornaran les quotes dels serveis municipals d’educació i d’esports

Les devolucions que corresponguin començaran a tramitar-se quan es reobrin els serveis

Per . Actualitzat el

L’Institut Municipal d’Educació de Tarragona (IMET) i el Patronat Municipal d’Esports de Tarragona (PMET) han establert un seguit de mesures com la suspensió del cobrament de rebuts durant el període de tancament dels seus serveis o devolucions als usuaris afectats pel tancament temporal de les seves instal·lacions i activitats per les mesures de prevenció pel Coronavirus.

 

INSTITUT MUNICIPAL D’EDUCACIÓ DE TARRAGONA

 

Ni les Llars d’Infants Municipals, ni l’Escola Municipal de Música passaran a cobrar cap rebut, ni el Centre Municipal de Formació d’Adults cobrarà de moment el darrer pagament fins que reobrin o reprenguin la seva activitat.

També s’han establert devolucions als usuaris, que es començaran a tramitar un cop s’obrin de nou els centres i que seran ajustades als serveis que finalment hagin gaudit realment de les Llars d’Infants Municipals (escolarització i menjador i acollida), de l’Escola Municipal de Música i del Centre Municipal de Formació d’Adults.

En cas de dubtes, les famílies poden posar-se en contacte amb cada centre educatiu a través del correu electrònic corresponent i amb l’IMET a l’adreça imet@tarragona.cat

 

Trobareu la informació completa a l’enllaç: https://www.tarragona.cat/educacio/fitxers/altres/reemborsament-serveis-imet-coronavirus/

 

PATRONAT MUNICIPAL D’ESPORTS DE TARRAGONA

 

El Patronat Municipal d’Esports de Tarragona ha acordat que retornarà preus públics i no realitzarà més càrrecs a les persones afectades durant el període que duri el tancament de les seves instal·lacions. Les devolucions no es realitzaran de manera imminent, es faran de manera progressiva a partir de quan es puguin obrir les instal·lacions.

 

La devolució de les quotes i dels preus dels cursetistes serà l’equivalent a la part proporcional corresponent al temps durant el qual no s’ha gaudit del servei.

 

El PMET també vol recordar a aquelles persones que tenien previst realitzar el curset del tercer trimestre, i que encara no s’havien inscrit, que el calendari previst queda anul·lat. El PMET comunicarà les noves dates d’inscripció per correu electrònic i a les xarxes socials.

 

Trobareu la informació completa a l’enllaç: https://bit.ly/2WoPqro