20 voluntaris de Creu Roja treballen a l’alberg per a persones sense sostre

L’Ajuntament ha habilitat el pavelló del Serrallo per aquesta finalitat

Per . Actualitzat el

Per indicacions de la consellera Carla Aguilar, la Creu Roja Tarragona, cobrint les seves tasques d’organització humanitària, serà l’entitat encarregada de muntar i gestionar l’alberg per a persones sense sostre ubicat al pavelló del Serrallo.

L’equip de persones tècniques i voluntàries de la Creu Roja garantiran l’aplicació estricta de tots els protocols d’higiene i seguretat per tal d’evitar casos de contagi.

Finalment s’han habilitat 29 llits, amb la distància de separació requerida. El confinament preveu l’activació d’un espai d’aïllament, que activaria el 061 en cas necessari.

La Creu Roja, també s’encarregarà del transport i repartiment dels àpats elaborats per l’entitat Joventut i Vida de Bonavista.

Per la realització d’aquest servei, la Creu Roja compta amb l’inestimable implicació d’un equip de 20 persones voluntàries, degudament formades en autoprotecció, que s’activaran en torns reduïts. Aquest equip disposa de la preparació requerida per situacions d’emergències.

Part d’aquest voluntariat forma part de l’equip que té cura, durant tot l’any, del col·lectiu de persones sense sostre al Centre de dia per a persones sense sostre de la Creu Roja Tarragona i del servei PIX per a persones amb drogodependència.