S’ajorna la preinscripció i matriculació de tots els ensenyaments, en totes les etapes

El Departament d’Educació ha decidit endarrerir tots els tràmits, tenint en compte les circumstàncies actuals

Per . Actualitzat el

El Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya ajorna tots els tràmits relacionats amb el procediment de preinscripció i matriculació de l’alumnat de tots els ensenyaments, en totes les etapes.

El Departament està treballant per tal que els diferents processos de preinscripció i matriculació es puguin dur a terme, amb totes les garanties. Al mateix temps, es treballa per tal d’adequar els tràmits, tenint en compte les circumstàncies actuals.

La regidora de Serveis Educatius, Julia Gómez, ha volgut transmetre un missatge d’ànim a l’alumnat de Salou i a les seves famílies, tot oferint tot el suport de la seva àrea i restant amatent a les necessitats educatives del municipi. L’edila també ha dit que “des de l’Ajuntament, tan aviat com disposem de noves dates, les farem saber a les famílies perquè puguin fer la preinscripció”; i ha afegit que “l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME) estarà a disposició dels salouencs i salouenques per ajudar-los en tot el que necessitin”.

S’informarà sobre el nou calendari d’actuacions tan aviat com sigui possible.