La brigada de neteja viària desinfecta les vies públiques

Es desinfectarà primer i, seguidament, es netejaran les zones amb aigua a pressió

Per . Actualitzat el

L’Ajuntament de Roda de Berà reforçarà a partir d’avui el servei de neteja viària durant els dies de confinament pel coronavirus Covid-19 per tal de desinfectar les zones amb més afluència de gent, com poden ser les zones comercials, les properes a entitats bancàries o la zona del consultori mèdic.

La neteja del municipi se centrarà segons el regidor de l’àrea, Manel González, sobretot en aquesta desinfecció per buscar l’efecte viricida. El personal de la brigada, abillats amb vestits protectors, desinfectarà primer amb el producte i, seguidament, netejarà amb aigua a pressió. Es farà especial incidència en baranes, bancs i papereres.

Les zones a desinfectar seran aquelles on aquests dies de confinament pot romandre l’activitat diària: la zona de supermercats i de l’entitat financera de l’avinguda Sant Jordi; el carrer Generalitat; el carrer Sant Isidre, a l’alçada de la farmàcia i la papereria; el carrer Miramar, on hi ha l’estanc; el carrer Joan Carles I, per la presència de l’entitat financera, l’Ajuntament, la Policia Local i Serveis Socials; el carrer de la Font, a l’entorn del consultori mèdic; i finalment el carrer Sínia i la plaça Luis del Olmo, a la zona del supermercat i de l’estanc, respectivament.