El Morell suspèn el pagament de taxes i preus públics

El consistori també engega un programa per donar suport als col·lectius més vulnerables durant el confinament

Per . Actualitzat el

L’Ajuntament del Morell, atesa la situació d’excepcionalitat que vivim actualment amb el confinament que realitzem per mirar de frenar el contagi del coronavirus, ha acordat una sèrie de mesures econòmiques especials.
Així, el consistori no cobrarà taxes ni preus públics dels serveis que durant aquests dies no es poden prestar, com són la llar d’infants, l’escola de música, el pavelló municipal, les terrasses de bars i restaurants, i altres que es puguin veure afectats pel tancament mentre duri l’estat d’alarma.

“Retornarem també la part proporcional del mes de març en què els equipaments estarantancats”, indica l’alcalde i també regidor d’Hisenda, Eloi Calbet, que afegeix que “és una forma més que tenim de posar-nos al costat de la ciutadania en aquests temps difícils”.

Suport als col·lectius vulnerables
A més a més, l’Ajuntament morellenc també ha decidit engegar un programa per donar suport a les persones que formen part de col·lectius vulnerables o de risc, com ara gent gran, persones malaltes o amb mobilitat reduïda.

D’aquesta manera, aquestes ciutadanes o ciutadans es poden posar en contacte amb el consistori a través del seu telèfon habitual, el 977 84 06 17, i en horari d’oficina, de 8 a 15 hores. Si els fan falta aliments o articles de primera necessitat, o bé medicaments, els voluntaris de Protecció Civil miraran de proporcionar-los allò que els calgui.