L’edició impresa de ‘Notíciestgn’ s’atura fins a nou avís

La informació continuarà des de la web i les xarxes socials

Per . Actualitzat el

Davant la situació sanitària provocada pel COVID-19, seguint les indicacions de les autoritats pertinents i fent cas de les mesures que marca l’actual estat d’alarma, l’edició impresa del setmanari Noticiestgn no sortirà al carrer fins que les circumstàncies ho permetin.

L’equip de Noticiestgn es compromet a continuar informant els seus lectors a través de la seva pàgina web (www.noticiestgn.cat), i les xarxes socials (Facebook i Twitter), una tasca que realitzen utilitzant l’opció del teletreball.

Des de Notíciestgn demanem als nostres lectors que facin cas de les indicacions de confinament i que actuïn amb responsabilitat, en benefici de tota la societat.

 

L’equip de Noticiestgn