L’Ajuntament suspèn totes les línies de bus municipals

L’empresa de transports municipal reconvertirà els busos en un servei per atendre les necessitats essencials

Per . Actualitzat el

L’Empresa Municipal de Transports de Tarragona (EMT) suspendrà a partir d’aquesta nit, a les 00.00h, el servei de totes les seves línies. En aquests moments, l’EMT està reconfigurant totes les línies municipals d’autobús per reconvertir-les en un servei a demanda de les necessitats essencials que es deriven d’aquesta situació de confinament. Una mesura única i que servirà per reduir dràsticament la mobilitat per la ciutat de Tarragona. “No té sentit sortir al carrer; el que hem de fer és quedar-nos tots a casa perquè és l’única manera de combatre aquesta pandèmia”, explica l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà.
Es podrà trucar al 657784724 per sol·licitar serveis essencials. Així mateix, s’informarà a cada parada amb un paper dels serveis essencials.
S’ANUL·LA EL MERCAT SANT PERE I SANT PAU I SANT SALVADOR
Atenent que hi ha alternatives als barris per proveir-se i que l’objectiu és limitar al màxim els desplaçaments i espais compartits, se suspenen els mercadets no sedentaris de SPiSP i Sant Salvador. “Recomanem el confinament dins del mateix barri, ens hem de moure el mínim possible i anar d’un en un”, recorda l’alcalde de Tarragona.
Es mantenen els de menors dimensions, el del Fòrum i la Móra per l’absència d’alternativa de producte fresc. ESPIMSA vetllarà per garantir les condicions de seguretat i higiene.
TANCA L’OMAC DE LA RAMBLA NOVA
Per altra banda, també es tancarà l’Oficina Municipal d’Atenció Ciutadana (OMAC) de la Rambla Nova.
Recordem que la Guàrdia Urbana ja ha començat a sancionar als establiments i vianants que no respecten el confinament. “Serem molt estrictes amb les actituds que contravinguin el confinament”, ha conclòs l’alcalde.