L’Ajuntament de Vila-seca obre una borsa de voluntariat

S’hi poden apuntar persones d’entre 18 i 40 anys i no presentar cap símptoma relacionat amb el COVID-19 ni cap patologia mèdica

Per . Actualitzat el

La creació d’una borsa de voluntariat ha estat una més de les mesures que l’Ajuntamentde Vila-seca ha adoptat per a la contenció del Coronavirus (COVID-19). Els vila-secans i vila-secanes que s’hi vulguin inscriure han de tenir entre 18 i 40 anys i no presentar cap
símptoma relacionat amb el COVID-19, ni cap patologia mèdica.
D’aquesta manera, l’Àrea Bàsica de Serveis Socials de l’Ajuntament de Vila-seca, en col·laboració amb les associacions i entitats socials del municipi, poden garantir la cobertura dels serveis bàsics en casos de necessitat social, com ara el repartiment d’aliments a domicili, la companyia i el suport a la gent gran, anar a fer la compra i l’ajut amb els animals de companyia.
Aquesta borsa de voluntariat, activada des de dilluns a la tarda, ja ha registrat una cinquantena d’inscripcions. Tothom que s’hi vulgui inscriure ho pot fer emplenant el formulari que trobarà a www.vila-seca.cat .
La gent gran i totes les famílies amb necessitats de qualsevol nucli de població de Vila-seca poden trucar al telèfon de Serveis Socials 977 390 024 o al de la Policia Local 977 390 316.