Sis nous casos confirmats al Camp de Tarragona

Un d’ells és una menor veïna de Reus

Per . Actualitzat el

El Departament de Salut confirma sis nous casos de positius per coronavirus al Camp de Tarragona en les últimes 24 hores. Es tracta d’un home de 54 anys, de Salou, professional sanitari. De moment, es desconeix en quin centre treballa. Actualment, es troba en el seu domicili.

També un home de 74 anys, veí de la Bisbal d’al Penedès, que està aïllat a l’Hospital del Vendrell. I una dona de la mateixa edat que es troba ingressada a l’Hospital de Santa Tecla.

Un altre dels casos que ha donat positiu per coronavirus és un veí de Bonavista, que està hospitalitzat a la planta de medicina interna de Joan XXIII. Una altra dona, de 56 anys i veïna de Falset, es troba passant la quarantena al seu domicili.

Finalment, el primer cas de menor afectat a la demarcació és una veïna de nou anys de Reus, que ha estat diagnosticada a l’Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona.

Amb aquest últim balanç, els afectats per coronavirus a la província s’eleven a 30. Cal destacar que en les últimes hores no s’ha registrat cap cas a les Terres de l’Ebre.