Quim Torra dona positiu per COVID-19

Segueix exercint des de la Casa dels Canonges confinat

Per . Actualitzat el

Vull explicar-vos que, en haver presentat alguns dels símptomes previstos, m’he fet el test del COVID-19,que ha donat positiu de la malaltia. Us parlo des de la Casa dels Canonges, on ja ahir em vaig instal·lar preventivament. Us torno a demanar, com he insistit aquests dies, a ser tots molt conscients del perill d’exposar-nos i d’exposar els altres al risc del contagi.

 

Tant jo mateix, que segueixo exercint totes les meves funcions com a president, com la resta del Govern, continuem actius, decidits i determinats en la lluita contra aquesta malaltia tan expansiva. Més d’un miler de catalans ja la pateixen. En els propers dies seran molts més.

 

El repte per al país és formidable i ens cal una actitud més cívica, més solidària, més generosa que mai. Per això us torno a demanar l’autoconfinament solidari de tots. Per això torno a demanar al govern espanyol que autoritzi de manera immediata el pla de confinament que li hem fet arribar, així com totes les mesures que des de divendre, hem anat proposant.

 

No podem deixar passar ni un minut més. Depèn de nosaltres. Però estem segurs, stigueu segurs: lluitarem junts i guanyarem junts.

 

Moltes gràcies i seguim. Endavant, sempre endavant!

 

Quim Torra i Pla

President de la Generalitat de Catalunya