La Fundació PortAventura dona 500.000 euros als hospitals tarragonins

Es destinaran a la compra de material mèdic divers per lluitar contra el brot de COVID 19

Per . Actualitzat el

La Fundació PortAventura donarà 500.000 euros per a la compra de  material mèdic divers destinat als set hospitals de la demarcació de Tarragona: Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona, Hospital de Sant Pau i Santa Tecla, Hospital Universitari de Sant Joan de Reus, Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, Pius Hospital de Valls, Hospital Del Vendrell, Hospital Comarcal Móra d’Ebre i Hospital d’Amposta, com a mostra de suport a les mesures posades en marxa contra l’expansió del coronavirus i amb l’objectiu de reforçar l’assistència al territori.

“En aquesta situació excepcional, des de PortAventura World volem posar tots els nostres esforços i contribució a donar suport al sistema sanitari. També ens agradaria reconèixer i agrair la gran dedicació i l’esforç del personal sanitari que, des d’aquests hospitals i molts altres de tot Espanya, estan lluitant en primera línia per combatre el brot de COVID-19”, ha afirmat Arturo Mas-Sarda, president de PortAventura World.

“Amb aquesta iniciativa, la Fundació PortAventura vol mostrar la seva total disponibilitat i el seu compromís para ajudar a protegir la comunitat amb què estem col·laborant des de fa diversos anys i amb la qual ens uneix un víncle molt especial”, ha afegit Ramon Marsal, president de la Fundació PortAventura.