Primers casos a les Terres de l’Ebre

Són sis nous casos entre els quals hi ha un professional sanitari de l’Hospital Verge de la Cinta

Per . Actualitzat el

El coronavirus ha arribat a les Terres de l’Ebre. El Servei Català de Salut ha confirmat els primers casos de la covid-19 a la regió sanitària ebrenca. Conrad Cases, sotsdirector de l’Agència de Salut Pública de Catalunya al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre; Maria José Rallo, directora de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta i Mar Lleixà, gerent de la Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre, compareixen ara mateix per explicar la situació al territori.

Precisament, el Departament de Salut ja ha informat l’Ajuntament d’Ulldecona del primer cas de coronavirus al municipi. Es tracta de sis nous casos entre els quals hi ha una professional sanitària que es troba en aïllament domiciliari. Els serveis sanitaris estan fent seguiment de l’evolució i informant ja als seus contactes, que també hauran de quedar-se a casa durant 14 dies.

Davant d’aquesta situació, l’Ajuntament demana a la ciutadania que mantingui la calma i segueixi fil per randa els diversos consells de prevenció. L’alcaldessa d’Ulldecona, Núria Ventura, ha explicat que «és normal estar preocupats per la situació actual, però tots els serveis públics estem treballant per limitar el virus i, sobretot, per protegir els col·lectius més vulnerables. Per això, cal que tots fem cas de les recomanacions oficials, que baixem el ritme de vida, que ens quedem a casa en la mesura del possible, perquè només d’aquesta manera podrem cuidar els que ens envolten».