L’Ajuntament de Tarragona suspèn tots els actes de més de 1.000 persones

La mesura afectarà a esdeveniments públics i privats

Per . Actualitzat el

L’Ajuntament de Tarragona ha acordat, davant les indicacions de la Generalitat de Catalunya, implantar actuacions preventives per controlar el coronavirus Covid-19 (SARS-CoV2). Aquestes mesures estan recollides en un decret signat per l’alcalde que tal d’evitar la propagació d’aquesta malaltia per la ciutat de Tarragona. En aquest sentit -i com estableix l’acord de Govern de la Generalitat de Catalunya- entre el 12 i el 27 de març se suspenen tots els actes tant públics com privats, organitzats a la ciutat de Tarragona que tinguin un aforament superior a 1.000 persones o inferior, però limitant l’aforament a un terç de la seva capacitat. És a dir, aquesta suspensió temporal afecta al Mercadet de Bonavista, els mercats dels dimarts i dijous ubicats a la plaça Corsini, el mercadet de Torreforta, els espectacles culturals en equipaments municipals i als Tres Tombs, que s’havia de celebrar aquest diumenge. “Vull llençar un missatge de calma perquè no estem en una situació de gravetat, però si cal extremar la prudència. Totes aquestes mesures adoptades es fan per prevenir, per evitar precisament que no s’estengui la malaltia”, ha explicat l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà.