Detingut un jove per un robatori amb intimidació al Barri Marítim

Per . Actualitzat el

La Policia Local de Torredembarra ha detingut aquest matí un jove, procedent del Pla de Santa Maria, com a presumpte autor d’un robatori amb intimidació al Barri Marítim. Al mateix temps, s’ha pogut recuperar un televisor i diverses joies i monedes.

Al voltant de dos quarts de vuit del matí, agents de la Policia Local de servei al Barri Marítim han vist un jove en actitud sospitosa que ha intentat abandonar el lloc quan ha vist que baixaven del vehicle policial. Finalment, el jove ha estat detingut com a presumpte autor d’una robatori amb intimidació a l’interior d’un habitatge de Baix a Mar ja que els fets haurien passat amb el propietari de l’habitatge al seu interior, que hauria estat amenaçat amb un ganivet. Sembla ser que hi hauria una altra persona implicada en els fets que, de moment, no ha estat identificada.

Paral·lelament, s’ha trobat un turisme, al carrer de Viló, obert i amb signes d’haver estat sostret i que podria estar relacionar amb els fets.