El Nàstic perd en la seva visita a l’estadi del CF La Nucía

Bona primera meitat dels granes sense encert cara a gol

Per . Actualitzat el

Els grana es plantaven a l’Estadi Olímpic Camilo Cano disposats a ser el primer equip en emportar-se els tres punts com a visitant d’aquesta temporada 2019-2020. També per encadenar la segona victòria a consecutiva després de la remuntada de la setmana passada al Nou Estadi.
Els primers instants del partit s’ha vista a un Nàstic atrevit i dominant, mostrant-se superior a l’equip alacantí. Els homes de Toni Seligrat plens de confiança s’associaven amb facilitat fins a tres quarts de camp per buscar les desmarcades per banda, provocant que el CF La Nucía es situés a prop de la seva àrea. Fran Carbia ha estat el primer en buscar porteria al minut 7, però el seu remat ha sortit fregant el pal. Minuts després, Javi Márquez feia intervenir al meta Fornés sobre la mateixa línia de gol. I en el 21′ ha arribat una triple ocasió pels grana. El xut de Carbia l’ha refusat el porter local; en segona instància, Pedro ha creuat l’esfèric i un defensor ha evitat el gol sobre la mateixa línia de gol; i posteriorment, un altre defensa ha acabat refusant davant de Gerard Oliva. El mateix porter també ha aconseguit treure dues bones mans en accions posteriors en els respectius remats de Pol Ballesteros, en jugada assajada, i Gerard Oliva, en una finalització creuada. I en els últims segons del temps reglamentari de la primera meitat, l’àrbitre ha decretat penal favorable a l’equip local. Bernabé ha aturat el llançament d’Agüero, però el mateix davanter ha aprofitat el refús per inaugurar el marcador.
En la repressa, el duel ha estat més igualat. L’equip alacantí ha fet un pas endavant en intensitat i lluitant pilotes dividides. Per la seva part, el Nàstic es precipitava en els últims metres i no aconseguia trobar posicions de remat. Les continues interrupcions del joc en forma de falta, moltes d’elles amonestant als infractors, no han permès que l’esfèric es mogués amb regularitat. En el minut 68, una jugada de contraatac per banda esquerra de l’atac ha acabat amb gol d’Agüero. Els tarragonins han buscat retallar distàncies al marcador amb xuts des de fora l’àrea. Fins a tres llançaments dels jugadors R. Brugué, que avui reapareixia de la lesió, Albarrán i Jesús Rueda. Finalment, tot i els intents per trobar el gol, el marcador de dos gols a zero ha tancat el partit a La Nucía.
El proper partit dels grana, corresponent a la jornada 29, serà davant la UE Olot. El duel es disputarà el diumenge 15 de març, a partir de les 17 hores, al Nou Estadi de Tarragona.
Alineacions
CF La Nucía: Oscar Fornés, Óscar Prats, Neftalí, Monreal (Jose Mas 54′), Hermosa, Juanan, Fran Moreno, Javi Cabezas, Fofo (Morgado, 36′), Titi (Perales, 72′), Agüero.
Nàstic: Bernabé, Bonilla, J. Rodríguez (Fausto Tienza, 83′), F. Carbia (R. Brugué, 65′), Gerard Oliva, J. Márquez, Fran Miranda, Pedro, J. Rueda, Pol B (Amang, 69′), Albarrán.
Gols
1-0, Agüero (45+2′); 2-0, Agüero (68′)
Observacions
Partit corresponent a la jornada 28 del grup III de Segona Divisió B disputat a l’Estadi Olímpic Camilo Cano. Partit arbitrat per Sergio Usón Rosel.