Las Fritas presenta ‘First Round’ aquest divendres a l’Espai Jove Kesse

Acció teatral dins els actes del Dia Internacional de les Dones

Per . Actualitzat el

El cicle de Cultura Kesse proposa aquesta setmana reflexionar al voltant del 8M amb aquesta peça de microteatre. L’obra First Round de Las Fritas, que es podrà veure demà divendres 6 de març a les 21h a l’espai Jove Kesse, posa el dit a l’ull a molts temes d’actualitat que ens afecten.

 

First Round és una comèdia àcida, una sàtira, una crítica a aquesta societat que ens marca el camí i ens observa de ben a prop. Aquesta peça ha sigut el resultat d’un procés de creació, així que tant la dramatúrgia com la direcció i la interpretació és de Las Fritas, un grup de teatre format per tres dones que utilitzen el teatre com eina de transformació social a través de la sensibilització, la reflexió i l’empoderament.
Aquest dissabte 7 de març, també a l’Espai Kesse, estan programats dos actes més en el marc del Dia Internacional de les Dones. La xerrada Dones, ciència i societat. Aportacions i experiències, organitzada per la Joventut Cultural Musulmana que començarà a les 19h, i d’altra banda la projecció de documental Cuidar entre terres, de la Coordinadora d’ONG de Tarragona que es projectarà a les 19.30h.

 

L’accés dels tres actes és lliure fins a omplir l’aforament de l’espai. Les portes s’obriran 15 minuts abans.