La Ciutat de Repòs de Tarragona es reconvertirà en un alberg de vacances

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, i l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, presentaran divendres el projecte

Per . Actualitzat el

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, i l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, acompanyats del delegat del Govern de la Generalitat a Tarragona, Òscar Peris, presentaran el projecte de reconversió de l’antiga Ciutat de Repòs i de Vacances en un nou Complex de Turisme Social i Alberg de Joventut de la Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya (Xanascat).

 

Les obres de reforma permetran disposar d’un alberg de més de 500 places que se sumarà a l’oferta existent a la ciutat i al Camp de Tarragona. Els albergs de la Xanascat contribueixen a facilitar la descoberta de Catalunya amb una proposta de turisme social i actiu, així com proper, accessible, local i integrador.

 

El projecte de remodelació també preveu la cessió a l’Ajuntament de Tarragona de l’edifici de l’antiga recepció.

 

La Ciutat de Repòs i de Vacances va tancar portes ara fa 9 anys. Les obres de remodelació i reconversió permetran recuperar aquest espai proper a la platja Llarga i tornar a obrir-lo a la ciutadania.