El Festival d’Estiu de Tarragona programa la nit ‘Imparables.cat’

Sis grups de música actuaran en una mateixa nit adreçada al públic jove

Per . Actualitzat el

El Festival d’Estiu de Tarragona, que està previst que es recuperi enguany durant els mesos de juliol i agost, comptarà per primera vegada amb una nit molt especial i que sota el nom d’Imparables.cat vol adreçar-se a un públic jove i seguidor de grups emergents o ja consolidats però coincidents amb el fet que canten en català.

 

El dissabte 25 de juliol des de les 19h i fins a les dues de la matinada aproximadament, el Teatre Auditori del Camp de Mart acollirà sis concerts, encapçalats per Blaumut i Lildami, tal i com ja vam anunciar i completant el cartell es sumen els grups 31 fam, Xeic, Joina i la Folie.

 

Imparables.cat aglutinarà estils de música ben diferents, que van del rock, pop, i fins al trap, tots de màxima actualitat. Com ja es va anunciar hi haurà l’actuació de Blaumut, que acaba d’estrenar disc i de Lildami, com un referent de de la música urbana dels Països Catalans. 31 fam serà també l’oferta de trap més contemporània del cartell d’aquella nit.

 

Per la seva banda, podem destacar Xeic que ja porten més de deu anys als escenaris i que han triomfat amb diferents estils musicals com l’ska o el rock. I així mateix, el públic podrà gaudir de la música de Joina i la Folie, dos grups encapçalats per dones, que ens proposaran música pop, amb apunts d’altres estils com hip-hop, arrels folk o fins i tot melòdic, en alguna de les seves composicions.

 

El preu de l’entrada serà de 14€ i comportarà, com si es tractés d’un festival, de la possibilitat d’accés i sortida lliure en qualsevol moment, amb l’adquisició d’una polsera, al comprar l’entrada. Tots els nois i noies menors de 16 anys hauran d’anar acompanyats d’un adult, qui signarà l’autorització corresponent, que estaran sota la seva responsabilitat. En els propers dies s’informarà de l’inici de la venda d’entrades.