La Canonja lliura els ajuts per naixement o adopció als nous canongins

Per . Actualitzat el

L’alcalde de la Canonja, acompanyat del primer tinent d’alcalde, Salvador Ferré i les regidores Lucía López, Paqui Márquez i Glòria Virgili, van oferir una recepció el passat dissabte al Castell de Masricart a totes les famílies que es van beneficiar dels ajuts a la natalitat i a l’adopció que va posar en marxa el consistori ja fa vuit anys. Durant l’any 2019 gairebé una quarantena de famílies han pogut rebre els 150 euros per nen/nena nascut o adoptat. Durant la recepció, l’alcalde va manifestar que la voluntat del govern municipal és continuar amb aquests tipus d’ajuts a les famílies que per enguany s’han incrementat en una petita quantitat i al mateix temps, “continuar amb els ajuts per la compra de llibres i material escolar i amb les subvencions pel pagament del lloguer de pisos als joves canongins”. L’alcalde va destacar que la voluntat del consistori és seguir sent un poble amb un creixement equilibrat i controlat, “no volem créixer per damunt de les nostres possibilitats, calen habitatges nous i de lloguer però sempre pensant en les necessitats reals del municipi”.

Durant el seu discurs, l’alcalde va destacar que “per a l’Ajuntament i el municipi és una satisfacció donar la benvinguda als nous nascuts, als nous canongins que seran el futur del nostre poble i pels quals hem de treballar per garantir-los la millor qualitat de vida possible”.

Com ja és tradició, després del parlament de l’alcalde, totes les famílies amb els seus nadons van sortir al Pati del Castell per fer-se la fotografia de grup i poder immortalitzar aquest moment.

A l’acabar es va servir un aperitiu per a tothom.