La Biblioteca Joan Martorell Coca busca voluntaris per celebrar el Dia Mundial de la Poesia

Fa una crida per trobar persones que puguin llegir el poema “A hora foscant” de Josep Carner en diferents idiomes

Per . Actualitzat el

El proper 20 de març, a partir de les sis de la tarda, la Biblioteca Municipal se sumarà a la celebració del Dia Mundial de la Poesia (21 de març) i ja s’ha posat en marxa per tal de commemorar aquesta jornada amb una vetllada poètica que ha esdevingut tot un èxit els últims anys.

Aquest any el poema escollit per la Institució de les Lletres Catalanes, amb la col·laboració de les diferents entitats d’arreu del territori, ha estat “A hora foscant” de Josep Carner. Aquest poema serà llegit en diferents llengües i per aquest motiu la Biblioteca busca voluntaris que puguin llegir en alemany, búlgar, anglès, àrab, eslovè, esperanto, filipí, francès, gallec, grec, guaraní, hindi, italià, llatí, mandinga, neerlandès, occità, polonès, portuguès, romanès, rus, urdú i xinès.

A banda del poema escollit per la Institució, es llegiran altres obres escollides pels participants, motiu pel qual la regidoria de Cultura convida a tot aquell que vulgui llegir un poema a venir a gaudir de la vetllada.

Per apuntar-s’hi cal adreçar-se a la Biblioteca o bé trucar al telèfon 977 80 99 42.