El Nàstic culmina la remuntada al temps de descompte

Amb la victòria a casa contra el Valencia CF Mestalla els granes s’allunyen de les posicions inferiors de la taula

Per . Actualitzat el

Partit vital per allunyar-se de les posicions inferiors de la taula del grup III de Segona Divisió B. Enfront, un rival amb molta qualitat i que arribava al Nou Estadi amb quatre empats consecutius.
El Nàstic ha sortit des de l’inici en busca de la victòria per tal de regalar un triomf a tots els socis i aficionats que avui celebren els 134 anys d’història de l’entitat. Màxima intensitat dels homes de Toni Seligrat que s’han apropat a l’àrea rival amb dos xuts de Bonilla en els primers vint minuts; el segon ha impactat a la base del pal i ha sortit refusat. Els tarragonins s’han mostrat segurs i contundents defensivament, evitant tot tipus d’arribades del conjunt ché. Els tarragonins Gerard Oliva i Fran Carbia també han buscat el gol mitjançant dues rematades que s’han trobat amb el meta visitant, primer; i el cop de cap de Carbia que ha sortit fregant la creueta de la porteria, després. Quan millor es trobava el Nàstic ha arribat el gol visitant. En la primer arribada del partit, després de la incursió de Musah, el mateix jugador s’ha plantat a l’interior de l’àrea i ha definit bé en el seu xut. Amb el resultat en contra s’ha arribat al temps de descans.
En la represa, la primera acció ofensiva ha suposat l’empat al marcador. La centrada de Bonilla ha estat pentinada per Gerard Oliva i el defensor visitant, Castro, ha enviat l’esfèric al fons de la pròpia porteria. Després del gol, els grana s’han fet amb el domini de la possessió i han tancat als valencianistes prop de la seva àrea. Aquests en jugades de contraatac haurien pogut tornar a marcar diferències en el marcador. Jordi Sánchez no ha trobat porteria per poc en dues accions i Fran Carbia ha trobat al meta Rivero, que ha atrapat en dos temps en el minut 75. Mentre que l’ocasió més clara ha arribat en el minut 90, quan el davanter Escobar en un mà a mà davant Bernabé no ha sabut definir. I en el temps de descompte, els grana han marcat amb la mateixa moneda que la setmana passada es va perdre a Castàlia. En una jugada a pilota aturada, servida per Bonilla, el refús ha caigut a peus de Jesús Rueda, que de primeres, ha enviat la pilota a la base del pal fent embogir a tots els nastiquers presents en els últims minuts de partit. Tal i com va dir Jesús Rueda, el dijous en roda de premsa, “el partit es guanyarà en els 95 minuts de joc amb la nostra afició”. Les paraules del defensor, avui jugant de migcentre, s’han calcat amb una remuntada que situa a l’equip amb 31 punts a la classificació.
Els grana jugaran el proper partit davant el CF La Nucía. El duel de la jornada 28 es disputarà el diumenge 8 de març, a partir de les 17 hores, a l’Olímpic Camilo Cano.
Alineacions
Nàstic: Bernabé, Bonilla, J. Rodríguez, F. Carbia, Gerard Oliva, J. Márquez, J. Rueda, Pol B (Ferran G.P, 76′), Albarrán, Amang (Pedro, 63′), Pol D (Fausto Tienza, 82′).
Valencia CF Mestalla: C. Rivero, Guerrero, G. Molina, Jordi S.R (J. Escobar, 76′), Esquerdo, Sebas Moyano (Carlos González, 68′), Neftalí (Moreno, 63′), D. Castro, Pol V, Pasqu, Y. Musah.
Gols
0-1, Musah (40’); 1-1, D. Castro (p.p. 48’); 2-1, J. Rueda (90+2’).
Observacions
Partit corresponent a la jornada 27 del grup III de Segona Divisió B. Partit arbitrat per Roberto Carralero Calvo (Col·legi madrileny). Abans de l’inici s’ha guardat un respectuós minut de silenci en memòria de tots els socis de l’entitat que ens han deixat durant l’últim any.