The Sick Boys i Brighton 64 encapçalen el cartell musical del VI Pleamar Vintage Market d’Altafulla

Per . Actualitzat el

El VI Pleamar Vintage Market d’Altafulla, que organitzen l’Associació Pleamar i la regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Altafulla, ha fet públic el cartell de la programació del que esdevindrà la sisena edició d’aquest mercat de segona mà i articles Vintage de la Costa Daurada, que tindrà lloc al Parc del Voramar els dies 11 i 12 d’abril.

 

The Sick Boys i Brighton 64 encapçalen el cartell musical del VI Pleamar Vintage Market, que combina la cultura i l’oci en un marc incomparable com és la pineda del Voramar, a peu de platja d’Altafulla.

 

The Sick Boys, la banda fundada a Barcelona el 2013 per joves amants del rock n’roll clàssic i Rhythm and Blues, tornen a la càrrega amb un nou disc: So Hot !, un autèntic decàleg de com filtrar i refrescar les influències de Ray Charles, Little Richard , Bo Diddley, Fats Domino o Screamin ‘Jay Hawkins. És qui encetarà la programació dels concerts en directe el dissabte 11 d’abril a les 19:30 hores.

 

L’endemà diumenge 12 d’abril al migdia (12:00 hores), la mítica banda La Iaia Rockera serà l’encarregada de recordar els millors temes dels Beatles per als més petits que a través d’un viatge imaginari als anys 60 amb l’espectacle “The Beatles and The Beatboys” viuran de primera mà les

experiències de la iaia més rockera.

 

El Pleamar Vintage Market clourà la mostra amb el concert de la llegendària banda Brighton 64, que es va formar a Barcelona la tardor de 1981, quan Albert Gil i Ricky Gil, germans de l’actriu Ariadna Gil i cunyats de l’actor danès Viggo Mortensen, molt influïts per l’escena mod britànica, van iniciar-se fent versions de The Who, The Jam, The Kinks i Chuck Berry. Com a mostra d’exemple de la seva exitosa carrera, el single “La casa de la bomba” (1986) va aconseguir ser la millor cançó de l’any pels oients de Ràdio 3.

 

El Pleamar Vintage Market repeteix així el format d’èxit de l’edició anterior amb aquestes tres grans actuacions, que completen la resta de programació amb una classe oberta de ball per a adults, de rock n’roll o lindy hop, i activitats per a la canalla acompanyades de música a càrrec de 5 dj’s diferents. La finalitat del mercat és continuar amb una tipologia “Flea Market”, apostant per articles de segona mà i vintage, brocanteria, i antiguitats com ara mobles o discos, combinat amb oci per a petits i grans. Com en cada edició, el mercat obrirà a les 11:00 hores del matí