La URV prepara un nou grau d’Enginyeria Matemàtica i Física per al curs 2021-22

Per . Actualitzat el

El Consell de Govern d aquest 27 de febrer ha aprovat una proposta de nova titulació oficial per al curs 2021 22, que caldrà que superi el procès de verificació de l’Agència de Qualitat Universitària: el grau d Enginyeria Matemàtica i Física. Es tracta una proposta interdisciplinar que pretèn formar graduats en l’àmbit de la física i de les matemàtiques amb una orientació molt aplicada, ja que és un perfil força demanat al mercat laboral. Aquest grau, que oferirà l’ETSE amb el 40% del contingut impartit en anglès, donaria continuïtat a la URV als estudiants de Batxillerat que actualment participen al programa Talent Jove en Física i Matemàtiques de la URV.

Així mateix, s’ha aprovat l’oferta de títols propis per al proper curs: 7 noves propostes, entre les quals destaquen el Postgrau en Indústria Cosmètica i Dermofarmàcia; el Postgrau en Tecnologies de l’Aprenentatge i del Coneixement; el Diploma de Postgrau en Lideratge, i el Màster en Gestió de la Robótica a l Empresa.