El Museu Pau Casals ofereix una variada programació els caps de setmana de març

La programació inclou una visita familiar i un concert de música de càmera a la Sala de la Música del museu

Per . Actualitzat el

La primera activitat de la programació mensual serà l’activitat familiar “Sigues músic per un dia!” que tindrà lloc el diumenge dia 8 de març a les 12h del migdia. Aquesta activitat és una proposta on pares i infants podran conèixer qui era Pau Casals a través d’una visita dinamitzada al museu amb el Robert, un músic amic de Pau Casals que els ensenyarà qui era i perquè estimava tant la música i la seva terra i, en acabar, coneixeran de ben a prop el seu millor amic, el violoncel. Aprendran a tocar-lo, convertint-se en músics, per un dia. Aquesta és una activitat per a famílies amb nens de 3 a 10 anys, i té un cost de 6€ (adults) i 4€ (infants).

La següent activitat que tindrà lloc aquest mes de març al museu serà un “Concert de càmera a la Sala de la Música” el diumenge dia 22 de març a les 12h. Aquest concert dóna el tret de sortida a les diverses actuacions programades dins el Lied Festival, organitzat per la Fundació Victoria de los Ángeles amb l’objectiu de retre-li homenatge a la soprano barcelonina. Aquest primer concert Recital 1: Máster of Lied”, comptarà amb la presència dels participants del Màster oficial de Lied Victoria de los Ángeles de l’ESMUC, i serà una ocasió excepcional per gaudir d’un autèntic concert de càmera al pur estil Lied. El concert és gratuït.

Per a totes les activitats les places són limitades i cal fer reserva prèvia trucant per telèfon al museu (977684276) o bé enviant-hi un correu electrònic (museu@paucasals.org).

Més informació a www.paucasals.org