Donació de la Xarxa de Santa Tecla a Càritas

Es tracta d’un lot de productes de puericultura destinats a mares joves i a famílies vulnerables amb cura de fills petits

Per . Actualitzat el

La Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla, en la seva missió històrica de prestar serveis sanitaris i socials als col·lectius més vulnerables de la societat tarragonina, ha fet aquesta setmana la donació d’un lot de productes de puericultura a Càritas. Càritas, organització social de l’església que lluita per evitar l’exclusió social, destinarà aquests material a mares joves i famílies vulnerables amb cura de fills petits, que acompanya en el seus processos d’empoderament i autonomia personal.

L’acte oficial de la donació s’ha fet al magatzem Filigrana de roba de 2a mà de Càritas, del polígon Francolí de Tarragona,  amb l’assistència de Joan Maria Adserà i Joan Aregio, director general i gerent de l’àrea social respectivament de la Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla, i de Salvador Grané i Lourdes Gabarrón, per part de Càritas Diocesana de Tarragona. El lot dels productes inclou cotxets de passeig per a nadons, trones, motxilles, joguines, roba infantil i de premamà, roba per a bressols, electrodomèstics, kits de suport a la lactància i calçat d’embaràs, entre altres.

“Amb aquesta donació la Xarxa de Santa Tecla vol contribuir a la important tasca desenvolupada per Càritas, entitat que té com a missió acollir els tarragonins i tarragonines que han quedat al marge de la societat, els més febles, i actuar per rescatar-los i acompanyar-los en la seva recuperació” ha dit  Joan Maria Adserà en l’acte.

“La pobresa es manté a l’entorn nostre, però esdevé menys visible. Agraïm la donació de la Xarxa Santa Tecla que distribuirem a través dels nostres robers Filigrana. A Càritas cada dia confirmem que la població jove, les llars encapçalades per dones i les persones migrades estan sobrerepresentades dins l’exclusió social. Així, la precarietat, els costos elevats de l’habitatge, els problemes de salut o de discapacitat i la baixa qualificació són factors que s’acumulen en determinades llars i no tant en d’altres”, ha declarat Salvador Grané.