Harry Potter guanya el Carnaval de Tarragona

La carrossa de l’Associació ColoursFantasy ha estat la més ben valorada pel jurat

Per . Actualitzat el

El Carnaval de Tarragona ja té guanyadors. El Trofeu “Ninot del Carnaval” valorat en 800 € i organització del Sèquit del Rei Carnestoltes quaranté durant el Carnaval de l’any 2021, en la qual haurà de lluir una disfressa de nova creació, i serà l’encarregada de dur el Penó de Carnaval en el conjunt de la festa, i el Cremaller Reial durant els actes de l’Enterrament i Crema, l’ha guanyat la comparsa de l’Associació ColoursFantasy basada en les pel·lícules de Harry Potter.

El Trofeu “Ninot del Carnaval” valorat 500 € i organització del Sèquit de la Reina vint-i-setè durant el Carnaval 2021, lluint una disfressa de nova creació. També portarà el Penó de la Reina del Carnaval en el conjunt de la festa i el Cremaller Reial durant els actes de l’Enterrament i Crema, a la comparsa, ha anat a parar a Disc 45.

A banda s’ha donat el Premi Honorífic “ANÈCDOTA 2020” a la situació circumstancial que, a criteri de la comissió artística del Carnaval, hagi estat més simpàtica durant la celebració dels actes del Carnaval: a la comparsa a Marro Talent, per la disfressa de jurat alternatiu i entretenir al públic durant la Rua de Lluïment. El Premi Honorífic “PARTICIPACIÓ 2020”, a la comparsa que, a proposta de la Comissió del Carnaval, hagi assistit a més actes de Carnaval i amb més persones a la comparsa la Ballaruga. I el Premi Honorífic “COMPARSA SATÍRICA 2020”, a la comparsa que, a proposta de la Comissió artística del Carnaval, tingui la temàtica més satírica: comparsa la Bóta, per fer un ús alternatiu de la ploma en la seva disfressa.

També s’han atorgat 15 Premis EX AEQUO a la Qualitat: a les quinze comparses que obtinguin millor puntuació en la Rua del Dissabte i que intervindran en la Rua de Lluïment del Diumenge de l’any 2021. Per ordre alfabètic han estat:
• Amics de la Part Alta
• Associació ColoursFantasy
• Associació de Veïns de l’Albada
• Associació de Veïns Residencial Palau – Torres Jordi
• Comparsa Carmelites
• Comparsa Cayo Largo
• Comparsa Platinum
• CromaticFusion
• Disc 45
• Escola de Ball Nou Ritme
• Escola de Dansa i Comparsa Grup Aerodance
• Fotem-li Canya
• La Tàrraco de Luxe
• Màgic Dansa
• Spectrum Comparsa